Αυτοψία Star: Στις πλατείες για... συνέχεια όταν κλείνει η εστίαση

Πλήθος κόσμου συνεχίζει τη διασκέδαση και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Αυτοψία του Star στην Αθήνα. Το πάρτι συνεχίζεται στους δρόμους της πόλης όταν κλείνει η εστίαση. Βίντεο/πηγή: Star

Πρώτο βράδυ Παρασκευής χθες με την εστίαση ανοιχτή κι όμως η εικόνα στις πλατείες δεν διέφερε και πολύ από τις προηγούμενες εβδομάδες. Μόλις τα μαγαζιά έκλεισαν τότε οι νέοι, αφού προμηθεύτηκαν ποτά από περίπτερα και κάβες συνέχισαν τη βραδιά τους στις πλατείες της Αθήνας.

Άνοιγμα εστίασης: «Κρατήσεις μέχρι και τον Αύγουστο» στη Θεσσαλονίκη

Το Star έκανε αυτοψία σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.Η οδός Κολοκοτρώνη στην καρδιά της Αθήνας ήταν απροσπέλαστη στις 11 το βράδυ, λίγο μετά το κλείσιμο των καταστημάτων. Ο πεζόδρομος έξω από επιχειρήσεις που μόλις είχαν κλείσει θύμιζε μπαράκι, με τη διασκέδαση να μεταφέρεται στον δρόμο.

Κολοκοτρώνη

Παρόμοια εικόνα και στην οδός Ερμού λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Δεκάδες συγκεντρώθηκαν έξω από Κάβα στο Μοναστηράκι για να αγοράσουν μπύρες και ποτά με σκοπό να συνεχιστεί η βραδιά τους σε κάποιο υπαίθριο στέκι. Αντίστοιχες εικόνες και στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ερμού

Νέα Σμύρνη

Αρκετός ο κόσμος και στο Πασαλιμάνι με τους δείκτες του ρολογιού να δείχνουν μία το ξημέρωμα. Ωστόσο η αστυνομική παρουσία στο σημείο «θυμίζει» στους νέους τα μέτρα αυτοπροστασίας που πρέπει να τηρούν.

Πασαλιμάνι

Τέλος, λίγο μετά τις δύο το ξημέρωμα και πριν ολοκληρωθεί η αυτοψία του Star, η κάμερα έπεσε σε... μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό Πολυγώνου.

Περιφερειακός Πολυγώνου

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top