Στη φυλακή ο 47χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη

Σοκάρει η καταγγελία της κοπέλας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο άνδρας, που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη πρόγονή του. Το πρωί της Πέμπτης απολογήθηκε στην ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα

Ο 47χρονος αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αμίλητος και με χειροπέδες στα χέρια. Κατηγορείται ότι για δύο χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 16 ετών, βίαζε και κακοποιούσε την πρόγονή του.

Επίθεση από ταξιτζή: H 20χρονη περιγράφει πώς γλίτωσε τον βιασμό

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και μετά τη δίωρη απολογία του στη δεύτερη τακτική ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέος. Η νεαρή κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε δικούς της ανθρώπους τι συνέβαινε και κατήγγειλε τον πατριό της στην υποδιεύθυνση ανηλίκων.

Τι υποστηρίζει η 18χρονη

Όσα καταγγέλει η νεαρή κοπέλα σοκάρουν. Όπως λέει, «οι αδερφές μου κοιμόντουσαν δίπλα μου, Με έσπρωξε για να πάω πιο μέσα στο κρεβάτι και να ξαπλώσει δίπλα μου».

«Έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι και με χάιδεψε. Φορούσα μια φόρμα και ένα μπλουζάκι. Του είπε ότι δε θέλω, εκείνος όμως κατέβασε τη φόρμα κια το εσώρουχο. Μετά κατέβασε τη φόρμα μου από το πίσω μέρος... αλλά τραβιόμουν. Νευρίασε και σηκώθηκε από το κρεβάτι».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top