Τροχαίο Περιστέρι: Πέθανε ο 28χρονος ειδικός φρουρός

Το θαύμα που περίμενε η οικογένειά του δεν ήρθε ποτέ

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τον νεαρό ειδικό φρουρό που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στο Περιστέρι (5/5)

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 28χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Περιστέρι και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. 

Το θαύμα που περίμενε η οικογένειά του δεν ήρθε ποτέ και ο νεαρός, παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε. 

Τροχαίο Περιστέρι: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του ειδικού φρουρού

Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στη λεωφόρο Θηβών. Ο 28ψρονος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ξημερώματα του Πάσχα επέστρεφε στο σπίτι του από την υπηρεσία του. 

Ένα αυτοκίνητο όμως παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και καρφώθηκε στο δικό του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών. 

Τροχαίο στο Περιστέρι: Χαροπαλεύει 28χρονος ειδικός φρουρός

Ο ειδικός φρουρός υπέστη πολλαπλά κατάγματα, ενώ τραυματίστηκε στα νεφρά, υπέστη ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. 

Υπεβλήθη σε χειρουργείο που διήρκησε τουλάχιστον οχτώ ώρες, όμως η κατάστασή του παρέμενε κρίσιμη. Δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top