Τροχαίο Περιστέρι: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του ειδικού φρουρού

«Χάρηκε πολύ όταν μπήκε στην Αστυνομία» λένε συγγενείς και φίλοι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 28χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, μετά από σοβαρό τροχαίο, στο Περιστέρι. Η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε όταν ένα όχημα που παραβίασε το κόκκινο, καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο αυτοκίνητο του άτυχου νεαρού.

Με φωνή που λυγίζει από τη στενοχώρια, συγγενείς και φίλοι του από την Πύλη Τρικάλων όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον Ανδρέα που τόσο πολύ ήθελε να γίνει αστυνομικός.

Τροχαίο στο Περιστέρι: Χαροπαλεύει 28χρονος ειδικός φρουρός

«Μόλις έμαθε ότι θα γίνει αστυνομικός, χάρηκε πάρα πολύ και οι φίλοι του και όλοι. Τον είδα νομίζω πριν δυο βδομάδες, τον χαιρέτησα και μου λέει ''ξάδελφε θα τα πούμε'', του λέω ''περιμένω να πάμε για ένα καφέ να μου πεις τα νέα σου''» είπε ο ξάδερφος του 28χρονου. 

Μέχρι και πριν από ενάμιση χρόνο, ο Ανδρέας διατηρούσε κομμωτήριο στην Πύλη Τρικάλων όπου ζούσε με την οικογένειά του. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία να μπει στο Σώμα της Αστυνομίας, αποφάσισε να ακολουθήσει την τύχη του στην Αθήνα.  

Το χρονικό του τροχαίου στο Περιστέρι

Ξημερώματα χθες, Κυριακή του Πάσχα, ο 28χρονος Ανδρέας που υπηρετεί στην ομάδα Δράση, επιέστρεφε στο σπίτι του στο Περιστέρι από την Παναγή Τσαλδάρη.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ένα μαύρο όχημα που πέρασε με μεγάλη ταχύτητα τη Θηβών, παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη, εμβόλισε το μικρό ασημί ατοκίνητό του που αναποδογύρισε και προσγειώθηκε στο οδόστρωμα με τον ουρανό.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Ανδρέα

«Ό,τι ήταν να κάνουν οι γιατροί το κάνανε. Τώρα, δε δουλεύουν τα όργανα γιατί άργησε το χειρουργείο. Αυτή την επέμβαση που έπρεπε να κάνει, μόνο εδώ στον Ευαγγελισμό μπορούσαν να την κάνουν, δεν μπορούσαν να την κάνουν πουθενά αλλού» είπε ο πατέρας του άτυχου νεαρού. 

Το άτυχο παλικάρι μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας σχεδόν εννέα ωρών, καθώς εκτός από πολλαπλά κατάγματα, φέρει σοβαρά τραύματα στους νεφρούς, έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα εγκεφάλου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top