Καιρός Πάσχα: Με καύσωνα το σούβλισμα του οβελία

Θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο

Η πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Τρίτη 27/4

Με καύσωνα θα κάνουμε Ανάσταση και θα σουβλίσουμε το κατσικάκι την Κυριακή του Πάσχα, καθώς η θερμοκρασία θα τραβήξει την ανηφόρα και ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θερμές αέριες μάζες αναμένεται να μεταφερθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες μέρες που θα προκαλέσουν την άνοδο της θερμοκρασίας. 

Με βάση την έως τώρα εικόνα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν νέα θερμοκρασιακά ρεκόρ.
Από τη Μεγάλη Πέμπτη οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να ξεπεράσουν σε αρκετές περιοχές τους 30 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη να φτάσουν στους 35 βαθμούς, ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

θερμοκρασίες

Πανελλαδικά θερμοκρασιακά ρεκόρ τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με μετεωρολογικούς σταθμούς της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είχαν σημειωθεί το 2008 (Ηράκλειο 37,4 βαθμοί και Σούδα Χανίων 37 βαθμοί).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top