Εξαφάνιση Άνθη: Βρέθηκε σορός που έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Ραγδαίες οι εξελίξεις - Αποκλείει την αυτοκτονία ο αδερφός του

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη. Βρέθηκε σορός με τατουάζ που τον «φωτογραφίζουν». Πηγή/βίντεο Mega

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, αδερφού του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη που τα ίχνη του χάθηκαν από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν στην Αγγλία στις 8 Μαρτίου.

Ψυχολογικό ράκος ο Δημήτρης Άνθης λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τις τελευταίες ώρες φέρεται να βρέθηκε η σορός ενός άνδρα από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία που έχει ίδια τατουάζ με τον εξαφανισμένο Στάθη: ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς στο στήθος και ένα στη δεξιά γάμπα. 

εξαφάνιση Άνθη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Στάθη Άνθη από την υπηρεσία που ασχολείται με εξαφανίσεις στην Αγγλία.

Ο Γιώργος, ο τρίτος αδερφός του Δημήτρη και του Στάθη Άνθη, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ανέφερε ότι το εσώρουχο που φέρει η σορός είναι της ίδιας σειράς με αυτά που συνήθιζε να φοράει ο αδερφός του και ανέφερε ότι χθες, μέσω του συνηγόρου του, έστειλε στις Βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίριες ερωτήσεις στις και αιτήματα, καθώς εάν αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου κατηγόρησε τις βρετανικές αρχές που έκαναν από την αρχή σενάρια περί αυτοκτονίας. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Άνθης απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του αδελφού του, αναφέροντας ότι ήταν σε καλή κατάσταση και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Άνθης, γνωστός ως «Stan» τελευταία φορά εθεάθη στο ξενοδοχείο Burgh Island στην παραθαλάσσια περιοχή Bigbury-on-Sea, όπου δούλευε. Οι αρχές του Kingsbridge ανέφεραν, μάλιστα, ότι έφυγε από το δωμάτιό του στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε «αγχώδη» κατάσταση.

Η ανάρτηση της αστυνομίας του Kingsbridge για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top