Ψυχολογικό ράκος ο Δημήτρης Άνθης λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του

«Δε θα έκανε κακό στον εαυτό του»

Τι κατήγγειλε ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο Star για την υπόθεση. (22/2)

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του Δημήτρη Άνθη, λόγω της εξαφάνισης του αδελφού του στην Αγγλία, όπου εργαζόταν. 

Ο νεαρός, ο οποίος πριν ένα μήνα κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό, μίλησε στο περιοδικό «Ok!» και εξομολογήθηκε ότι είναι ένα ψυχολογικό ράκος, καθώς δεν υπάρχει κανένα νέο για τον αδελφό του και η υπόθεση βρίσκεται στο σκοτάδι. 

Ο ίδιος έμαθε για την εξαφάνιση του Στάθη στις 13 Μαρτίου, όταν επικοινώνησε με τον άλλον του αδελφό η διευθύντρια του ξενοδοχείου, στο οποίο εργαζόταν στην Αγγλία. 

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό που κατήγγειλε για βιασμό ο Δημήτρης Άνθης

Εκείνη τους είπε πως έχουν χάσει τα ίχνη του από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Αμέσως επικοινώνησαν με τη συγκάτοικό του, η οποία ήταν η τελευταία που τον είδε. Όπως τους είπε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 04:30 επέστρεψε στο σπίτι, άναψε το καλοριφέρ και στις 05:20 πέρασε πάνω από το κρεβάτι της και βγήκε έξω από το παράθυρο. 

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον Δημήτρη Άνθη και την οικογένειά του είναι πολλά.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει ότι τον βίασε γνωστός ηθοποιός

«Όλες αυτές τις μέρες με τους γονείς μου και τον αδελφό μου έχουμε σκεφτεί διάφορα. Ότι μπορεί να ήταν ερωτική απογοήτευση, ότι μπορεί να είχε αψιμαχίες με τους συναδέλφους του. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν μου φαίνεται ικανός λόγος για να εξαφανιστεί», είπε.

Όσο για το αν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του, είναι κατηγορηματικός:

«Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το μόνο που αποκλείω είναι να έκανε κακό στον εαυτό του. Το μόνο του άγχος, από ό,τι γνώριζα, ήταν ότι στενοχωριόταν που δεν δούλευε. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του για αυτό τον λόγο».

Η αστυνομία έχει επικοινωνήσει με όλα τα νοσοκομεία της περιοχής και τους σταθμούς των λεωφορείων, των τρένων, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, χωρίς να εντοπίσει τίποτα. 

«Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Αυτός ήταν και ο λόγος που στις 17 Μαρτίου επικοινώνησα με τον διοικητή του Silver Alert Γεράσιμο Κουρούκλη για να ειδοποιηθεί ο πανευρωπαϊκός οργανισμός αναζήτησης ατόμων που έχουν εξαφανιστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά δεν υπάρχει κανένα νέο. Αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτομαι την επόμενη εβδομάδα να πάω και εγώ ο ίδιος στην Αγγλία για να δω την κατάσταση από κοντά», είπε ο Δημήτρη Άνθης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top