Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής δημοτικού για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο σπίτι του

Μια 28χρονη σήμερα κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος διευθυντή δημοτικού σχολείου, τον οποίο κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση, που συνέβη πριν από 14 χρόνια. 

Σύμφωνα με το GRTimes κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους, στο οποίο απεικονίζεται και η καταγγέλουσα.

Η γυναίκα που ειναι σήμερα 28 ετών περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως άρχισε η σεξουαλική της κακοποίηση τα Χριστούγεννα του 2001, ενώ στο διπλανό δωμάτιο, στο ίδιο σπίτι ήταν και η γυναίκα του κατηγορούμενου εκπαιδευτικού.

Ο εκπαιδευτικός, όπως υποστηρίζει σήμερα η κοπέλα, μετά από μια πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια να τη βιάσει στο σπίτι της και ενώ είχε βγει από το μπάνιο, τελικά κατάφερε τα επόμενα χρόνια να τη χειραγωγήσει και να έχει τακτικά σεξουαλικές επαφές μαζί της από την ηλικία των 12 ετών.  

«Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και απαιτούσε να προβώ στις πράξεις που μου ζητούσε, αλλά εγώ αποχωρούσα από το δωμάτιο», δήλωσε. 

Σε βάρος του 60χρονου σήμερα εκπαιδευτικού ασκήθηκε δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Τελικά, όμως, αφέθηκε ελεύθερος επειδή επικαλέστηκε σοβαρότατους ιατρικούς λόγους, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη σύζυγό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top