Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα βίντεο με τους εκτελεστές που μελετούν οι αρχές

Επαγγελματίες δολοφόνοι οι δράστες της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου

Τα δύο βίντεο ντοκουμέντα από κάμερα ασφαλείας στον Άλιμο που εξετάζονται αυτή τη στιγμή στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν οι δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές ο επικήδειος του γιου του

Σε αυτά φαίνονται οι εκτελεστές του άτυχου δημοσιογράφου. Πρόκειται για δύο αναβάτες σε σκούτερ που φορούν κράνος και full face κουκούλα, των οποίων οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα με τις μαρτυρίες. Το σημείο μάλιστα, από το οποίο έχει ληφθεί η εικόνα, απέχει μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός συντάκτης, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/4.

ντοκουμέντο με εκτελεστές δολοφονίας Γιώργου Καραϊβάζ

Ντοκουμέντο με εκτελεστές δολοφονίας Γιώργου Καραϊβάζ

Ο κύκλος των καταθέσεων έχει ανοίξει

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Star  Tασούλα Παπανικολάου, ο κύκλος των καταθέσεων έχει ξεκινήσει.

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ- Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει οι 3 αυτόπτες μάρτυρες που ήταν σε απόσταση αναπνοής από τους  εκτελεστές. Έχουν καταθέσει επίσης γείτονες του Γιώργου Καραϊβάζ που τη στιγμή της δολοφονίας ήταν είτε σε μπαλκόνια είτε στον δρόμο.

Κλήθηκε όμως και ο δικηγόρος του δημοσιογράφου να δώσει  στοιχεία  από τις  υποθέσεις  του. 

Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν η σύζυγος και ο γιος του δημοσιογράφου κυρίως  για το αν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα.

Ψυχροί επαγγελματίες εκτελεστές οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Πάντως όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος του Star, Βάιος Σύρρος, όλα συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ψυχροί επαγγελματίες εκτελεστές. 

«Όπως φαίνεται από τις περιγραφές αλλά και από το βίντεο – ντοκουμέντο, ο εκτελεστής φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το μπουφάν του. Το φοράει γιατί δεν ήξερε εάν ο Γιώργος Καραϊβάζ οπλοφορούσε. Ο Γιώργος όμως απεχθάνονταν τα όπλα. Στο πιστόλι ο εκτελεστής, είχε σιγαστήρα, για να μην τραβήξει την προσοχή των περαστικών. Για να έχουν χρόνο να διαφύγουν, χωρίς κανείς να καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του δημοσιογράφου

Ήταν όμως έτοιμοι για όλα και σίγουρα το είχαν ξανακάνει ως επαγγελματίες εκτελεστές. Στο βίντεο φαίνεται να διασταυρώνονται τυχαία με ένα περιπολικό της αστυνομίας. Παρ’ όλα αυτά δεν ματαίωσαν την δολοφονία, ελάχιστα λεπτά αργότερα, ρισκάροντας να ξαναπέσουν τυχαία στο δρόμο του περιπολικού. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο συνεπιβάτης, ο εκτελεστής,  δεν φοράει κράνος, όπως ο οδηγός του σκούτερ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top