Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση σήμερα στη «Ζήνα»

Οι συνάδελφοι του ήταν οι τελευταίοι που τον είδαν, πριν δολοφονηθεί

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σήμερα

Απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, μέρα- μεσημέρι. Λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός, βρισκόταν μαζί τους στο πλατό της εκπομπής και ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε

Πρόκειται για την ομάδα της εκπομπής, με την οποία βρισκόταν μαζί επί καθημερινής βάσης, στο στούνιο. Ο αστυνομικός συντάκτης επέστρεφε στο σπίτι του, μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά του, όταν δύο άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν 17 φορές, σήμερα το μεσημέρι.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σήμερα στο Star, όταν στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ που αφορούσε στην εμπλοκή της εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ σε διαδικτυακή απάτη με «θαυματουργό σκεύασμα νεότητας».

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ασχολείτο για πολλά χρόνια με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έχοντας στο ενεργητικό πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ με καθημερινή παρουσία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σόμπολος για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη»

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο. Τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, τον πλησίασαν και ο συνοδηγός τον πυροβόλησε 17 φορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε ρούχα παραλλαγής, ενώ έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top