Σόμπολος για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στο star.gr για τον συνάδελφό του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ του Star είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

O αστυνομικός συντάκτης , Γιώργος Καραϊβάζ, που εμφανιζόταν  καθημερινά στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα», εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

O αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ, που εμφανιζόταν  καθημερινά στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα», εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το 2017 εργαζόταν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ένας από τους συναδέλφους του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος σοκαρισμένος μίλησε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη και διευκρίνισε ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι δεχόταν απειλές:

Ο Γιώργος Σόμπολος μίλησε για τη δολοφονία Καραϊβάζ στο star.gr

Γιώργος Σόμπολος

«Δεν είχε πει σε κανέναν το παραμικρό ότι αντιμετωπίζει φόβους ή ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Εάν αυτό συνέβαινε σίγουρα κατάφερνε και το έκρυβε πολύ καλά. Και στην αστυνομία γνωρίζουμε ότι δεν είχε πει κάτι τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, ότι δέχεται απειλές, ότι είχε δει κάποια ύποπτη κίνηση έξω από το σπίτι του, ή οτιδήποτε άλλο περίεργο.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε

Ο Γιώργος ήταν στο στούντιο εγώ εκτός για ό,τι χρειάζεται η εκπομπή για τις ζωντανές συνδέσεις. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε από κοντά, τηλεφωνικώς είχαμε επικοινωνία λόγω των θεμάτων καθώς και οι δύο κάνουμε αστυνομικό ρεπορτάζ.

Ο κλασικός ο Γιώργος, ο χαμογελαστός ο άνθρωπος. Ό,τι ήθελες κατευθείαν να σε εξυπηρετήσει, να σε βοηθήσει. Νοιαζόταν για τους συναδέλφους του. Πάρα πολλές φορές με ρωτούσε μήπως χρειάζεται κάτι ο τάδε ή ο δείνα να βοηθήσουμε. Ήθελε όσο μπορεί να προσφέρει και σε συναδέλφους και σε απλό κόσμο και χωρίς να θέλει να φαίνεται ότι βοηθάει».

Καραϊβάζ: Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο στην εφηβεία - «Είναι συντετριμμένοι»

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο στην εφηβεία: «Είχε μία εξαιρετική σύζυγο στο πλευρό του και έναν γιο στην εφηβεία. Φυσικά είναι συντετριμμένοι οι άνθρωποι και ότι και να πούμε εμείς αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο τους και φυσικά κοντά σε εκείνους είμαστε κι εμείς γιατί τον ζούσαμε όλη μέρα. Καθημερινά είχαμε επαφή λόγω της δουλειάς».

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Δεν το περιμέναμε αυτό για τον Γιώργο

«Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε για τον Γιώργο, για άλλους συναδέλφους μπορείς να πεις ότι κάτι είχαμε ακούσει, για τον Γιώργο σίγουρα όχι! Ήταν εργατικός, καθαρός άνθρωπος. Μονίμως ασχολούταν με τη δουλειά όλο το 24ωρο και Σαββατοκύριακα. Το αγαπούσε αυτό που έκανε». 
 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top