Αναχώρησε από την Αθήνα ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Στο αεροδρόμιο τους συνόδευσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Αναχώρησε από την Αθήνα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους στην Ελλάδα για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

25η Μαρτίου: Τα δάκρυα του Καρόλου κατά την κατάθεση στεφάνου

Στο αεροδρόμιο τους συνόδευσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος τους είχε υποδεχθεί και όταν έφτασαν στη χώρα μας.

Στον Πρίγκιπα Κάρολο το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρίγκιπα Κάρολου στην Ελλάδα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση ήταν γεμάτο. 

Κάρολος: Έκλεψε την παράσταση με το «χαίρε ω χαίρε ελευθεριά» στα ελληνικά!

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, κατέφθασε την Τετάρτη το μεσημέρι στην Αθήνα συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, και παρέμεινε στην Ελλάδα για λιγότερες από 24 ώρες.

25η Μαρτίου: Στο Προεδρικό και το Μέγαρο Μαξίμου ο Κάρολος

Το γεγονός ωστόσο ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση εν καιρώ πανδημίας, κι ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει ακυρώσει δεκάδες προγραμματισμένα ταξίδια του, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα που ο ίδιος επιθυμεί να περάσει δημοσίως σχετικά με τις πολύ καλές σχέσεις που διαρηρεί με τη χώρα μας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top