Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής που επιτέθηκε σε γυναίκα

«Με χτύπαγε στο κεφάλι, τον αυχένα και τα πλευρά»

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο επίδοξος βιαστής μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Η γυναίκα που αναγνώρισε τον δράστη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πάλεψε με τον δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να τη βιάσει, μέχρι που ένας περαστικός άκουσε τις φωνές της,  έτρεξε να βοηθήσει και ο επίδοξος βιαστής διέφυγε.

Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» αστυνομικός βίασε τρεις γυναίκες

«Παρκάρω πίσω απο το παλιό δημαρχείο, εκει είναι θεοσκότεινα και όπως προχωράω και περνάω δυο μαγαζιά, νιώθω ενα κεφαλοκλείδωμα και αντιδράω. Γυρνάω και τον βλέπω, τον αναγνωρίζω και εκεί άρχισε η πάλη» είπε η γυναίκα.

«Με χτύπαγε στο κεφάλι, τον αυχένα, τα πλευρά, τη μύτη, τα δόντια, στα πλευρά. Εγώ αντιδράω κι εκείνη τη στιγμή βγάζει ένα μαχαίρι. Δεν υπήρχε περίπτωση να παραδωθώ, πάλι θα πάλευα και θα με μαχαίρωνε. Καλύτερα νεκρή παρά βιασμένη» ανέφερε η νεαρή γυναίκα.

«Το μόνο που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι κάποιος με έσωσε και ότι έκανα λάθος που δεν πήγα την ίδια μέρα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα και ντράπηκα και ίσως για αυτό χάθηκε χρόνος» είπε τέλος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top