Κορωνοϊός: Βγήκε από τη ΜΕΘ το έξι ημερών βρέφος

Μυστήριο το πώς κόλλησε

Ευχάριστα είναι τα νέα για το έξι ημερών βρέφος που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού».

Νοσηλεύεται βρέφος 5 ημερών με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού

Όπως μετέδωσε το Mega, το μωράκι, που είναι ο νεότερος ασθενής με covid-19 στη χώρα μας βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο covid καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε. 

Το βρέφος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα στο «Αγλαΐα Κυριακού» με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και μετά από τεστ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: Αγωνία για την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης

Το ερώτημα είναι πώς κόλλησε, καθώς η μητέρα του πήγε να γεννήσει στο νοσοκομείο, έκανε rapid test, το οποίο βγήκε αρνητικό. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει το ενδεχόμενο ο ιός να ήταν στο στάδιο της επώασης στον οργανισμό της μητέρας και να μην ανιχνεύτηκε από το rapid test. Για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί τελικά αν είναι και αυτή θετική στον κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: 2.570 νέα κρούσματα - Αύξηση σε νεκρούς και διασωληνωμένους

Αν και αυτό το τεστ βγει αρνητικό, τότε κατά πάσα πιθανότητα το μωρό κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο και θα πρέπει να αναζητηθεί από πού. 

Στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται με κορωνοϊό άλλα εννέα παιδάκια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top