Υπόθεση Λιγνάδη: Kαταγγελία σε βάρος της ανακρίτριας έκανε ο Κούγιας

«Η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες» αναφέρει ο δικηγόρος

Καταγγελία σε βάρος της ανακρίτριας κατέθεσε ο Αλ. Κούγιας. Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αναφορά - καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας κατέθεσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας τη για παράβαση καθήκοντος.

Λιγνάδης: Κατέθεσε ο τρίτος μηνυτής- Πιθανή έρευνα για πορνογραφία ανηλίκων

Όπως υποστηρίζει, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών, τις οποίες καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κ. Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ευρύματα στην ταράτσα του σπιτιού του

Καταφέρθηκε ξανά κατά των μαρτύρων και μηνυτών, λέγοντας: «Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...».

Το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Κούγιας για Λιγνάδη: «Οι βιασμοί καταγγέλλονται από δικηγορικά γραφεία»

Αναφερόμενος στον Δ. Λιγνάδη υποστήριξε: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Κι αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος Λιγνάδη - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται ως μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων. «Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top