Κακοκαιρία «Μήδεια»: Φόρεσαν τις κάπες τους οι Εύζωνες

Πρωτόγνωρες εικόνες στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Οι Εύζωνες στο κέντρο της Αθήνας φόρεσαν σήμερα, Δευτέρα, τις κάπες τους, τη στιγμή που η κακοκαιρία «Μήδεια» σαρώνει την Αττική.

Οι Εύζωνες φόρεσαν τις κάπες τους / Eurokinissi

Το πρωί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη οι Εύζωνες φόρεσαν τις τσόχινες κάπες τους λόγω της σφορδής κακοκιαρίας. Η αλλαγή φρουράς πραγματοποιήθηκε με στρατιωτικό όχημα εξαιτίας της ολισθηρότητας του δαπέδου.

Αλλαγή φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη /  Eurokinissi

«Άσπρισε» η Αττική

Η Αττική βρίσκεται για τα καλά στο «μάτι» της κακοκαιρίας. Στην Εκάλη, τα αυτοκίνητα θάφτηκαν στο χιόνι, με τους κατοίκους να μετακινούνται με τα πόδια.

«Μήδεια»: Στους -20 βαθμούς Κελσίου η χαμηλότερη θερμοκρασία στη χώρα

Στο Μαρούσι, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν χιονοπόλεμο, μια εικόνα σπάνια για την περιοχή. Παρόμοια ήταν η κατάσταση και στο Χαλάνδρι, τη Λυκόβρυση και την Κηφισιά.

Σε Ερυθρές, Δήλεσι, Κάλαμο, Άνοιξη και Βαρυπόμπη το χιόνι κάλυψε τα πάντα, ενώ χιόνι έπεσε στο Μοσχάτο, στα Άνω Λιόσια και την Αμφιάλη. 

Στα Βίλια όπου το χιόνι τον χειμώνα δεν είναι άγνωστο φαινόμενο, οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι από σήμερα το πρωί. Τα εκχιονιστικά προσπαθούσαν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς αλλά το χιόνι έπεφτε με μεγάλη ένταση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δετλίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top