Μπεκατώρου: Αθλήτρια και δημοσιογράφος θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης

Οι καταγγελίες αφορούν τον ίδιο παράγοντα που φέρεται να βίασε και την ίδια

Δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐκής ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι βίασε και την ίδια κατήγγειλε σήμερα η πρωταθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου.

Η Σοφία Μπεκατώρου πήρε θέση για τις καταγγελίες εναντίον του Κιμούλη

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Πέτρος Κουζουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», τα θύματα είναι μια πολύ γνωστή αθλήτρια και μια γνωστή δημοσιογράφος αθλητικού ρεπορτάζ.

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνθρωπος που με βίασε το κάνει ακόμα»

Σοφία Μπεκατώρου

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα. Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η πρωταθλήτριας φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση με χειρονομίες και άσεμνες εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα. Από την άλλη, η δημοσιογράφος, σύμφωνα με την καταγγελία, δέχθηκε άσεμνες χειρονομίες κάτω από το τραπέζι στο οποίο κάθονταν, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

Υπόθεση Μπεκατώρου: Και νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ακόμα μια καταγγελία με θύτη άλλον παράγοντα της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας έρχεται στο «φως». Όπως κατήγγειλε η διεθνής κριτή, Μαρίνα Ψυχογιού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παράγοντας την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα σε αυτοκίνητο όταν προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της. Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, προέβη σε άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα τα οποία κατονομάζονται μέσω της κατάθεσης Μπεκατώρου.

Στον εισαγγελέα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Όσα είπε σην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη Ρία Τσοχαντάρη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θα κατέθεσε όσα γνώριζε και ως πρόεδρος της ΕΟΕ αλλά και ως πρώην αθλητής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top