Στη φυλακή ο 45χρονος συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι

Κατηγορείται ως δράστης της φονικής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα το 2017

45χρονος

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017.

Αλκέτ Ριζάι: Ποιος είναι ο καταζητούμενος συνεπιβάτης του

Είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου της αστυνομίας. Επέβαινε σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα άνδρα γνώριμο στις Αρχές.

Στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Χρήστος Μαυρομμάτης.

Από τη μεριά του ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος, σημείωσε ότι «υπάρχει οπτικό υλικό και το περιστατικό έγινε μπροστά σε 200 μάρτυρες οι οποίοι θα πουν ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση. Σύχναζε και δούλευε εκεί άρα είναι παράλογο να κάνει κάτι τέτοιο».

Λαμία: Στο ίδιο αμάξι Αλκέτ Ριζάι με καταζητούμενο για δολοφονία

«Είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε το ένταλμα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή» ανέφερε τέλος.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Γλυφάδα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της 8ης Οκτωβρίου 2017, ο 45χρονος μαζί με ένα ακόμα άγνωστο άτομο, πήγε έξω από το μπαρ και πυροβόλησε με πιστόλι τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον δύο αλλοδαπών, ο ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε και ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. 

Από τους πυροβολισμούς είχαν τραυματιστεί άλλα δύο άτομα που ήταν θαμώνες του μπαρ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμα Έλληνας, ο οποίος δολοφονήθηκε από αγνώστους στις 28 Δεκεμβρίου 2020 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top