Λαμία: Στο ίδιο αμάξι Αλκέτ Ριζάι με καταζητούμενο για δολοφονία

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και δεν πίστευαν στα μάτια τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λαμία, όταν άντρες της άμεσης δράσης σε μπλόκο σταμάτησαν για έλεγχο ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Οι αστυνομικοί «έτριβαν» μάτια τους όταν είδαν ποιος ήταν μέσα στο όχημα. 

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο ισοβίτης Αλκέτ Ριζάι, ο πιο στενός συνεργός του Βασίλη Παλιοκώστα, με το οποίο είχαν κάνει μαζί, δύο εντυπωσιακές αποδράσεις από τις φυλακές Κορυδαλλού χρησιμοποιώντας ελικόπτερο.

Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως είναι νόμιμα εκτός της φυλακής, καθώς είχε πάρει πενθήμερη άδεια από το Σωφρονιστικό ίδρυμα του Δομοκού όπου εκτίει την ποινή του. Οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησαν εκεί. Στα πίσω καθίσματα καθόταν ένας 36χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή εκρηκτικών υλών. Αμέσως, ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο της ΙΔΕΖΥ μετέβη στη Λαμία. 

Για το τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές όχημα και καθόταν στη θέση του οδηγού δεν προέκυψε κάτι από την αστυνομική έρευνα, αλλά φαίνεται ότι είναι γνώριμος των Αρχών. 

Όπως ήταν επόμενο και οι τρεις οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας. Ο καταζητούμενος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ σε βάρος του ισοβίτη Αλκέτ Ριζάι, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον ιό. Ήταν τρεις στο αυτοκίνητο και δε φορούσε μάσκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top