Βίντεο από τον ξυλοδαρμό στο μετρό: «Φέρθηκαν σαν κτήνη»

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος εργαζόμενου στο Μετρό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση άγριου ξυλοδαρμού εργαζόμενου του μετρό στο σταθμό Ομόνοια από αρνητές της μάσκας την Τετάρτη. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο νεαρούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πρόσωπο. 

Αρνητές μάσκας έστειλαν στο νοσοκομείο εργαζόμενο του μετρό!

Λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, καθιστώντας σαφές ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν για τον άγριο ξυλοδαρμό. «Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τον ξυλοκόπησαν στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας 

Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος και υπεύθυνος του σταθμού του μετρό Ομόνοια ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια, αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων επιβατών. Το θύμα μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ΄ όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top