Τραγωδία στον Ψηλορείτη: Νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους

Είχε πέσει σε απόκρημνη περιοχή

ΕΚΑΒ

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού των δύο νεαρών στον Ψηλορείτη που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ο ένας από τους δύο βρέθηκε νεκρός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι διασώστες εντόπισαν τους δύο νέους αργά το βράδυ. Ο ένας από τους δύο είχε τραυματιστεί και ήταν αυτός που κάλεσε σε βοήθεια μέσω του 112. Ο δεύτερος νεαρός είχε πέσει σε απόκρημνη περιοχή και είχε χάσει τη ζωή του. 

Εύβοια: Στο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρυνθο - Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Οι δύο νεαροί αποτελούσαν μέρος μια παρέας πέντε ατόμων, που έκανε εκδρομή στην περιοχή του Ψηλορείτη. Για άγνωστους λόγους, κατά την επιστροφή, η παρέα χωρίστηκε. Τρία άτομα επέστρεψαν κανονικά ενώ οι δύο νέοι πήραν άλλο δρόμο, κάτι που ωστόσο αποδείχτηκε λάθος. 

Οι δύο 20χρονοι φέρεται να γλίστρησαν, με αποτέλεσμα ο ένας να βρεθεί εγκλωβισμένος και τραυματισμένος σε δύσβατο σημείο, ενώ από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του δεύτερου.  

Στο σημείο ανάβασης βρέθηκαν δύο τμήματα της ΕΜΑΚ Ηρακλείου, ένα τμήμα του σταθμού Ανωγείων και ένα τμήμα του Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου αλλά και κλιμάκια από τα ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top