Δολοφονία Ηλιούπολη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Γνωστό στις αρχές το θύμα

Την εν ψυχρώ δολοφονία 38χρονου στην Ηλιούπολη χθες ερευνούν διεξοδικά στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναζητώντας τα κομμάτια του παζλ που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη: Νεκρός άνδρας σε ενέδρα θανάτου

Αυτό που ερευνούν είναι αν η εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου μες στη μέση του δρόμου και μάλιστα σε ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος ακόμα στους δρόμους, σχετίζεται με τον κύκλο αιματηρών επεισοδίων, στα οποία εμπλέκονται άνθρωποι της νύχτας. 

Δολοφονία Ηλιούπολη

Ο 38χρονος εκτελέστηκε εν ψυχρώ ενώ περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη

Αυτό που εκτιμούν είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει άτομα που ήταν κοντά στο θύμα, ώστε να σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων και να ξεκινήσουν οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της εκτέλεσης του 38χρονου ήταν δύο, οι οποίοι του είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Θερμοπυλών. Μόλις τον αντίκρισαν, άνοιξαν πυρ και τον γάζωσαν με δεκάδες σφαίρες, ενώ μετά εξαφανίστηκαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές το 2015, καθώς είχε επαφές με ανθρώπους της νύχτας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στη Βάρη.

Το σημείο που έγινε η δολοφονία στην Ηλιούπολη

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, όπου δολοφονήθηκε ο άνδρας

Επίσης,φέρεται μαζί με τον 50χρονο να είχαν διαφορές με ομάδα 56χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου στα Βριλήσσια. 

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναζητούν τώρα αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να μπορέσουν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για τη δολοφονία, αλλά και για το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top