Ληστεία με βαριοπούλες: Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Χαλάνδρι

Κουκουλοφόροι πήραν χρήματα και χρυσαφικά

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια οικογένεια στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, αφού έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κουκουλοφόροι παραβίασαν την είσοδο της μονοκατοικίας λίγο μετά τις 02:00, όπου μένουν η 70χρονη ιδιοκτήτρια με τον σύζυγο και την κόρη τους. 

Οι δράστες πήγαν πρώτα στα υπνοδωμάτια, τον πρώτο όροφο του σπιτιού, εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα και με την απειλή μαχαιριού την κατέβασαν στο ισόγειο για να τους δείξει πού έχει κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Για να την πείσουν, κατέβασαν, επίσης, με τη βία και την κόρη της. 

Η γυναίκα τους υπέδειξε μια τσάντα, στην οποία είχε τοποθετήσει άγνωστο χρηματικό ποσό και τους έδωσε και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. 

Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για τους ληστές, οι οποίοι ήθελαν κι άλλα. Έτσι η γυναίκα τους είπε πως στο υπόγειο υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο, του οποίου τα κλειδιά έχουν χαθεί. 

Εκείνοι το ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά όπως κατέθεσε η γυναίκα, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. 

Ο σύζυγος της γυναίκας βρισκόταν στο τρίτο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top