Επίθεση με αεροβόλο σε ΙΧ που ήταν εν κινήσει στον Κηφισό

Έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου γυναίκας οδηγού

Ανυποψίαστη οδηγός που κινούταν στον Κηφισό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση πιθανότατα από όπλο, με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου της. 

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού με δύο τραυματίες

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η νεαρή γυναίκα είπε ότι τη στιγμή της επίθεσης ήταν στην αριστερή λωρίδα του Κηφισού και περνούσε κάτω από μια πεζογέφυρα, κατεβαίνοντας προς Πειραιά. Ξαφνικά άκουσε πίσω από το κεφάλι της δύο δυνατούς κρότους και τα τζάμια να σπάνε.

Τρομοκρατήθηκε αφάνταστα, αλλά προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, για να μην προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα και βγήκε με ασφάλεια στη ΛΕΑ όπου και σταμάτησε. Τότε διαπίστωσε ότι υπήρχαν δύο μεγάλες τρύπες, δεξιά και αριστερά στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. 

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι, πιθανότατα κάποιος που ήταν πάνω στη πεζογέφυρα, την πυροβόλησε ως ελεύθερος σκοπευτής με αεροβόλο όπλο, τη στιγμή που αυτή περνούσε τυχαία από κάτω. Κι ήταν θαύμα που δεν τραυματίστηκε. Μάλιστα, η επίθεση έγινε πέντε λεπτά πριν τις 9 το βράδυ που αρχίζει και η απαγόρευση της κυκλοφορίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top