Κατερίνη: Θρήνος για τον θάνατο 37χρονου - «Θα μπορούσε να είναι ζωντανός»

Η θεία και ο πατέρας του για τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της λεχώνας

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Κατερίνη μετά τον αιφνίδιο θάνατο από κορωνοϊό του 37χρονου συζύγου της λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της μετά τη γέννα πριν από έναν χρόνο.

Θρήνος στην Κατερίνη: Από κορωνοϊό «έφυγε» ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας

Ο πατέρας και η θεία του 37χρονου μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ευγενία Πουλοπούλου για την κατάσταση της υγείας του πριν καταλήξει. Η θεία του, με την οποία επικοινώνησε πριν πεθάνει, ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του. Όπως είπε, της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι έχει δύσπνοια και δε μπορούσε να ανασάνει. «Πήγε στο νοσοκομείο. Δεν του έκαναν εξετάσεις και του είπαν να πάρει αντιπυρετικά. Ήταν σπίτι», υποστήριξε. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια, οι ιατροί τους είπαν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είχε άλλο πρόβλημα υγείας.

Κατερίνη: Βαρύς θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 29χρονη λεχώνα

«Δεν του έκαναν εξετάσεις, θα μπορούσε να είναι ζωντανός», κατήγγειλε.

Το ενδιαφέρον όλων, πλέον, έχει στραφεί στο ενός έτους παιδί που οι δυο άτυχοι γονείς άφησαν πίσω. «Τι να πούμε στο παιδί τώρα; Ότι ένα χρόνο αφού έφυγε η μάνα του έφυγε και ο πατέρας του; Πώς θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς μάνα;», αναρωτιέται συγκλονισμένη και έχοντας πλέον στο νου της μόνο το παιδί που έμεινε ορφανό.

Σύζυγος 29χρονης λεχώνας: Eίμαι χαμένος.Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου

«Είμαστε δυνατοί για να μεγαλώσουμε το μωρό. Χάσαμε τη γυναίκα του πρώτα και στον χρόνο πάνω χάσαμε και το παιδί μου. Ζούμε μια τραγωδία», είπε ο πατέρας του Γιάννη που έμεινε και αυτός πίσω για να προσέχει το εγγόνι του.

Η τραγική ιστορία του ζευγαριού

Ο θάνατος της 29χρονης Άννας μετά τη γέννα ένα χρόνο πριν είχε προκαλέσει σοκ.

Το κορίτσι είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της.

Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική. Έσβησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top