Θρήνος στην Κατερίνη: Από κορωνοϊό «έφυγε» ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας

Είχε ήπια συμπτώματα - Τι θα γίνει με το ενός έτους παιδί τους

Από κορωνοϊό κατέληξε χθές το απόγευμα ο 37χρονος σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της πριν από ένα χρόνο μετά από αλλεργικό σοκ, αφήνοντας ολομόναχο το μόλις ενός έτους κοριτσάκι τους.

Πιερία: «Έφυγε» ο σύζυγος της λεχώνας που είχε πεθάνει από αλλεργικό σοκ

Λίγες ώρες πριν πεθάνει ήταν καλά με ήπια συμπτώματα, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, Γιάννα Παναγοπούλου, λέγοντας ότι μόλις χθες είχαν επικοινωνία και της είπε ότι ήταν καλά.

Το κοριτσάκι τους θα μεγαλώσει με τους γονείς του ζευγαριού. Ο πόνος τους είναι αγιάτρευτος, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχασαν τα παιδιά τους.

Κατερίνη: Βαρύς θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 29χρονη λεχώνα

Η τραγική ιστορία της Άννας

Ο θάνατος της 29χρονης Άννας είχε προκαλέσει σοκ.

Το κορίτσι είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της.

Σύζυγος 29χρονης λεχώνας: Eίμαι χαμένος.Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου

Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Έσβησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Γιάννης έγινε μητέρα και πατέρας για το νεογέννητο κοριτσάκι τους. Όταν «χτυπήθηκε» από κορωνοϊό πίστευε ότι θα το ξεπερνούσε. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top