Κοτανίδου: Η αλήθεια για το φάρμακο που δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Τι απάντησε στις φήμες η διευθύντρια της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Καμία προνομιακή μεταχείριση και κανένα φάρμακο από την Αμερική δεν έφτασε στην Ελλάδα, ώστε να χορηγηθεί στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό.

Ιερώνυμος: Νέο ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο που νοσεί από κορωνοϊό

Αυτό ξεκαθάρισε η διευθύντρια ΜΕΘ του νοσοκομείου, Αναστασία Κοτανίδου, η οποία είναι και η θεράπων ιατρός του Μακαριοτάτου.

 «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική, ούτε για τον έναν, ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», είπε η κ. Κοτανίδου. 

Η θεραπεία που ακολούθησε ο Ιερώνυμος: «Δεν είχε προνομιακή μεταχείριση»

Για ανυπόστατες φήμες έκανε λόγο και ο διοικητής του «Ευαγγελισμού», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος σημειώνοντας:

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».

Προληπτικά σε ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό

Η κ. Κοτανίδου πρόσθεσε ακόμα πως χθες στον «Ευαγγελισμό» δεν υπήρξε καμία εισαγωγή ασθενούς με κορωνοϊό, οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια. 

Νωρίτερα εκδόθηκε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου, το οποίο ανέφερε πως η κατάσταση του εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top