Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα

Ποιες περιοχές παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων

Σε συναγερμό βρίσκεται η χώρα μετά τον αριθμό-ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν την Τρίτη και έφτασαν τα 667. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα μεγαλύτερος αριθμός. Μάλιστα, οι ειδικοί περιμένουν τετραψήφια νούμερα κρουσμάτων στη χώρα τις επόμενες ημέρες. 

Χαρδαλιάς από την Καστοριά: Έχουμε επιθετική έξαρση του κορωνοϊού

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η Βόρεια Ελλάδα και κυρίως η Θεσσαλονίκη που παρουσιάζει πολύ ανοδικές τάσεις στα κρούσματα της τελευταίες ημέρες. Χθες, μάλιστα, ανακοινώθηκαν 125 κρούσματα στην πόλη.

Κορωνοϊός - Σέρρες: Ξεκίνησαν τα rapid tests στους πολίτες

Την ίδια ώρα σε επίπεδο συναγερμού βρίσκονται και η Καστοριά που οδεύει, όπως η Κοζάνη, προς τον «κόκκινο» συναγερμό του επιπέδου 4 και το τοπικό lockdown και οι Σέρρες.

Τζιτζικώστας: «Η Θεσσαλονίκη οδεύει προς lockdown»

Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη – Φόβοι για νέα μέτρα

Έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και για το ενδεχόμενο νέων μέτρων στης επιβαρυμένες περιοχές θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top