Δίκη «Χρυσής Αυγής»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στην Αθήνα

Αναμένεται η ανακοίνωση για τα ελαφρυντικά - Ένταση από μέλη της ΧΑ

Η καθοριστική απόφαση του δικαστηρίου μετά την ετυμηγορία του επί της ενοχής της «Χρυσής Αυγής» θα ανακοινωθεί σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, όταν η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της πολύωρης διάσκεψης του, για τα ελαφρυντικά.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 το πρωί οπότε, εκτός απροόπτου συμβάντος, η κ. Λεπενιώτη θα αναγνώσει την κρίση του δικαστηρίου για το αν συντρέχουν λόγοι για την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων και σε ποιους εκ των κατηγορουμένων.

Χρυσή Αυγή: Αύριο η απόφαση για τα ελαφρυντικά

Για αυτό τον λόγο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν, σύμφωνα με την Αστυνομία και σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η στάση - στάθμευση από τις 5:00 η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς:

- Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
- Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Μάλιστα, πριν λίγο φαίνεται να σημειώθηκε έντασημε λογομαχίες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ, των Antifa και της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο.

Προκαλεί ο Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας»

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Χρυσή Αυγή: Πού θα φυλακιστούν όσα μέλη καταδικαστούν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top