Κορωνοϊός: Σε ΜΕΘ τρεις ασθενείς 50 ετών με υποκείμενα νοσήματα

Ποια είναι η εικόνα των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα

Στο «κόκκινο» συνεχίζει να βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα λόγω των απανωτών κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα σε Αχαΐα και Ιωάννινα - Τι θα ισχύει από την Τρίτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην Πάτρα άλλαξε άρδην η κλινική εικόνα ασθενών που νοσηλεύονται, καθώς τρεις άνδρες 50 ετών με υποκείμενα νοσήματα μεταφέρθηκαν το πρωί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νέα αύξηση κρουσμάτων με 399 νέα - Στο «κόκκινο» η Αττική με πάνω από 200

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αποτελεί το τέταρτο κρούσμα σε υγειονομικό υπάλληλο μέσα σε 48 ώρες. Θετικός βρέθηκε και υπάλληλος του ΕΚΑΒ της πόλης.

Θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας του ΚΑΤ - «Είναι φοβερή ασθένεια»

Στο Αγρίνιο αναστάτωση προκλήθηκε όταν δικηγόρος ζήτησε αναβολή σε υπόθεση και λίγη ώρα αργότερα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, Στη δικαστική αίθουσα επικράτησε πανικός.

Στη Ζάκυνθο στην εντατική νοσηλεύεται ένας επαγγελματίας οδηγός 56 ετών που μολύνθηκε από τον ιό, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Ιωάννινα από τα 101 κρούσματα τα 89 ήταν στον δήμο Ιωαννιτών, ενώ στην Αχαΐας από τα 83 κρούσματα τα 52 ήταν στο Δήμο Πατρέων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top