Δύο ακόμη γυναίκες έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό- Στους 402 οι νεκροί

Νοσηλεύονταν στα νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και «Σωτηρία»

Στο βίντεο η χθεσινή ενημέρωση Μαγιορκίνη - Χαρδαλιά από το υπουργείο Υγείας

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους να ανέρχεται σε 402.

Νέα «έκρηξη» κρουσμάτων: Ανακοινώθηκαν 460 - Τα 207 στην Αττική

Δύο γυναίκες είναι τα τελευταία θύματα της πανδημίας. Μία 49χρονη με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 90χρονη, επίσης με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Χθες, έγινε γνωστός άλλων δύο γυναικών που νοσούσαν από Covid, μίας 85χρονης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μίας 87χρονης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ».

Κορωνοϊός: Δύο ακόμη θύματα- Στους 400 οι νεκροί στη χώρα μας

Στο μεταξύ, ρεκόρ κρουσμάτων ανακοινώθηκε χθες από τον ΕΟΔΥ, με τους αριθμούς να ανησυχούν τις υγειονομικές αρχές. Ανακοινώθηκαν 460 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 207 στην Αττική. 

Άγιος Παντελεήμονας: Θρίλερ με τον «ασθενή 0» που φέρεται να έσπειρε τον ιό

Παράλληλα, νέες εστίες κορωνοϊού έχουν ξεσπάσει σε γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα (47 κρούσματα), σε εργοστάσιο κονσερβοποιϊας στη Σκύδρα (114 κρούσματα), ενώ ντόμινο κρουσμάτων είχαμε και στην Κόρινθο με αποτέλεσμα να κλείσουν για δύο μέρες ο Μητροπολιτικός ναός, η εφορία και ο ΕΦΚΑ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top