Αποκάλυψη Star: Έτσι διοργανώνονται τα πολυτελή πριβέ πάρτι στην Αττική

Παράνομοι διοργανωτές αδιαφορούν για τον κορωνοϊό

Τα πριβέ πάρτι της Μυκόνου επιχειρούν να στήσουν κάτω από τη μύτη της αστυνομίας σε βίλες της Αττικής παράνομοι διοργανωτές. Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχει συγκεκριμένος τιμοκατάλογος για την ενοικίαση βίλας.

Πάρτι στην εποχή του κορωνοϊού: «Περιπολίες» αστυνομικών στα social media

Το εισιτήριο εισόδου κοστίζει εκατοντάδες ευρώ και οι πελάτες ενημερώνονται με συγκεκριμένη διαδικασία για την τοποθεσία και την ώρα του πάρτι.  

Όπως αποκάλυψαν επαγγελματίες της εστίασης, επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι τα μαγαζιά κλείνουν τα μεσάνυχτα, χωρίς να διεξάγονται πάρτι και νοικιάζουν βίλες για 1000 ευρώ εκτός Αττικής και από 2.000 έως 5.000 για βίλες εντός.

Οι διοργανωτές του πάρτι δε θέλουν την αστυνομία στα πόδια τους. Στήνουν πριβέ πάρτι ψάχνοντας για απομονωμένους  πολυτελείς χώρους, κυρίως σε Σαρωνίδα, Ωρωπό, Μαραθώνα και Βαρυμπόμπη.

Πληρώνουν πριν το πάρτι τον ιδιοκτήτη αδρά και χωρίς απόδειξη, με μόνη προϋπόθεση να μη βρίσκεται στον χώρο μέχρι την επόμενη μέρα.

Μαύρα λεφτά κάτω από το τραπέζι

Όταν ξεκινά το πάρτι, στη βίλα μένουν οι διοργανωτές και οι καλεσμένοι, ενώ όπως καταγγέλλουν στο Star άνθρωποι που τους ζητήθηκε να στήσουν τέτοιες παράνομες συγκεντρώσεις, τα ποτά ειναι τα πιο ακριβά που κυκλοφορούν στην αγορά. Ειναι έτοιμα πάνω στο τραπέζι.

Το εισιτήριο ξεκινά από 400 και φτάνει μέχρι και τα 1.000 ευρώ. Οι καλεσμένοι δεν ενημερώνονται από το διαδίκτυο, αλλά τηλεφωνικά για να μην πέσουν στα χέρια της αστυνομίας, όπως συνέβη στα πάρτι της Μυκόνου.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top