Αγρίνιο: Δε βοήθησαν 16χρονη που λιποθύμησε γιατί νόμιζαν ότι έχει Covid-19

Τι είπε στο Star η μητέρα της

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε μία μητέρα  στο Αγρίνιο. Η κόρη της, μόλις 16 ετών, λιποθύμησε έξω από φαρμακείο και υπήρξαν πολίτες που δεν την βοήθησαν καθώς πίστευαν ότι έχει κορωνοϊό.

Κορωνοϊός - Αττική: Αυτές οι περιοχές της Αθήνας βρίσκονται στο «κόκκινο»

Η μητέρα εξοργισμένη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου τι ακριβώς συνέβη στο παιδί της. 

Όπως είπε η γυναίκα, η γιατρός διέγνωσε στην κόρη της αμυγδαλίτιδα και πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς του ιατρείου για να αγοράσουν την αντιβίωση που τους είχε συνταγογραφήσει. Μαζί τους ήταν και η μεγαλύτερη κόρη και αδερφή της 16χρονης. Η μητέρα μπήκε στο φαρμακείο και άκουσε ξαφνικά την κόρη της να τη φωνάζουν. Βγήκε τρομαγμένη και είδε τη μεγάλη κόρη να προσπαθεί να κρατήσει στα πόδια τη μικρή της, καθώς ήταν αναίσθητη, ακριβώς έξω από την πόρτα του φαρμακείου. 

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 339 νέα κρούσματα - Στο «κόκκινο» ξανά η Αττική

Η απάθεια των ανθρώπων που ήταν παρόντες στο περιστατικό υποψίασε τη μητέρα η οποία κατάλαβε ότι δεν αντιδρούν γιατί πίστευαν ότι το παιδί της είχε κορωνοϊό. Αμέσως έσπευσε να τους εξηγήσει ότι το παιδί της έχει αμυγδαλίτιδα. Όμως, όπως άκουσε η μεγάλη της κόρη, αρκετοί ήταν εκείνοι που είπαν «Αφού δεν προσέχουν καλά να πάθουν»,, ενώ σε δύο άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν τους αποθάρρυναν λέγοντας τους πως αν πλησιάσουν θα κολλήσουν.

Τελικά το κορίτσι συνήλθε αμέσως και επέστρεψε μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της στο σπίτι τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top