Πορείες σε Κερατσίνι- Θεσσαλονίκη για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

Κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί»

πορεία στο Κερατσίνι για τη δολοφονία Φύσσα

Με κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» ολοκληρώθηκε η μαζική αντιφασιστική διαδήλωση για τα επτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Επτά χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα

πανό σε φιαδήλωση για τα επτά χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

Πανό που γράφει: «7 χρόνια μετά Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη»

Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Κερατσίνι, Μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι το κέντρο του Πειραιά.

Η πορεία για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα ξεκίνησε από το Κερατσίνι

Η πορεία για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα ξεκίνησε από το Κερατσίνι- φώτο Eurokinissi

Στην κεφαλή της πορείας βρισκόταν η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα ενώ συμμετείχε πλήθος από αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡα 25, καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Μαζική και ειρηνική ήταν η συμμετοχή στην αντίστοιχη αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιήθηκε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και κρατώντας πανό με ανάλογο περιεχόμενο, φοιτητές, μέλη συλλογικοτήτων και κινημάτων, οργανώσεων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αλλά και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, εκκινώντας από την πλατεία Καμάρας όπου και επέστρεψαν ολοκληρώνοντας την πορεία τους.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, εφαρμόστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ λίγο πριν από τις 9 το βράδυ κι αφού ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση, όλοι oι δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της πόλης δόθηκαν στην κυκλοφορία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top