Καρδίτσα: Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου

Tι λέει στο star.gr o ευρωβουλευτής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε προχθές τα ξημερώματα στην Καρδίτσα ο γιος του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου, όταν ανετράπη το φορτηγό που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Κύρτσος έχει αναλάβει την εκμετάλλευση της ξυλείας σε ένα ιδιωτικό δάσος.

«Ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Έχει σπάσει ένα δάχτυλο του χεριού και έχει πάθει και κάταγμα κοτύλης», είπε στο star.gr o Γιώργος Κύρτσος. 

Όπως σημείωσε, σαν γονιός αισθάνεται χαρούμενος μέσα στην όλη ατυχία, καθώς με τον τρόπο που σημειώθηκε το τροχαίο θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη. 

Διασωληνωμένη 9χρονη μετά από τροχαίο στη Νάξο- Οριακά θετικό το πρώτο τεστ

«Θα μπορούσε να ήταν ολέθριο το ατύχημα. Έπεσε ένα φορτηγό που μετέφερε ξυλεία και οδηγούσε ο ίδιος σε ένα επαρχιακό δρόμο έξω από την Καρδίτσα, σε μία χαράδρα 20- 30 μέτρων. Ένα πολύ βαρύ φορτίο, σε ένα βαρύ φορτηγό και με μεγάλη πτώση. Καταλαβαίνουμε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί…», είπε. 

Νάξος: Τραγωδία σε τροχαίο πενταμελούς οικογένειας – Νεκρή η μητέρα

Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα του γιού του, είπε ότι ο νεαρός κατάφερε και βγήκε μόνος του από την καμπίνα, ενώ με ένα κινητό τηλέφωνο που του έδωσαν περαστικοί, καθώς το δικό του χάθηκε στην πτώση, επικοινώνησε με τον ίδιο στις Βρυξέλλες. 

Με ενημέρωσε ότι είναι τραυματισμένος, ότι πονάει, ότι μπορεί να έχει εσωτερική αιμορραγία και να κινητοποιηθούμε για τη μεταφορά του, όπως και έγινε.

Στη συνέχεια ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου η αξονική έδειξε τα παραπάνω κατάγματα. 

«Επομένως ευχαριστούμε το Θεό που γλιτώσαμε φθηνά», σημείωσε.

Κορωνοϊός: Ενδεχόμενο lockdown σε δέκα μέρες

«Δύσκολο το χειρουργείο-Το έχω υποστεί και εγώ»

Όπως ανέφερε ο κ. Κύρτσος, ο νεαρός λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Καρδίτσας στο Υγεία, όπου πρόκειται άμεσα να χειρουργηθεί. 

«Είναι μία σοβαρή εγχείρηση και επειδή το έχω υποστεί κι εγώ από άλλο αυτοκινητιστικό χρειάζεται ενάμιση με δύο μήνες προκειμένου να ανακάμψεις πλήρως και να περπατήσεις, ενώ θα χρειαστούν και θεραπείες», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top