Αττική: Πού είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από 16 Σεπτεμβρίου

Τα νέα έκτακτα μέτρα έχουν μέχρι και τις 30 του μήνα

Ο Βαγγέλης Γκούμας μας δείχνει στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star πού θα είναι υποχρεωτική χρήση της μάσκας από 16/9

Ο υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού εδώ και εβδομάδες, με την Αττική να κατέχει την αρνητική πρωτιά, έφερε σήμερα νέα έκτακτα μέτρα στην πρωτεύουσα, τα οποία τίθενται σε εφαρμογή από αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. 
Ανάμεσα σε αυτά και η υποχρεωτική χρήση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους της Αττικής.

Χαρδαλιάς: Λουκέτο στα κέντρα διασκέδασης στην Αττική για 14 ημέρες! 

«Έκρηξη» κρουσμάτων στη χώρα μας: Ανακοινώθηκαν 310 νέα - 197 στην Αττική

«Τα μέτρα κρίνονται αναγκαία για έναν ακόμη λόγο: την προτεραιότητα που δίνουμε στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και την ανάγκη να μειώσουμε τα επίπεδα κινδύνου διασποράς του ιού από άλλες δραστηριότητες πολιτών», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση. 

Πού είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από 16 Σεπτεμβρίου

- σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας (δημόσιους και ιδιωτικούς)

- σε όλους τους ανοιχτούς χώρους συναθροίσεων (πχ πλατείες, στάσεις λεωφορείων, ουρές σε καταστήματα, πορείες – διαδηλώσεις, εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων) όπου δεν μπορεί να τηρηθεί ο κανόνας της απόστασης 1,5 μέτρου. 

Τέλος, γίνεται ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους υπόλοιπους ανοιχτούς υπαίθριους χώρους. Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από αύριο μέχρι και τις 30 του μήνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top