Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα - Είχε εκκενωθεί προληπτικά οικισμός

Αποσύρθηκαν τα εναέρια

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:30 της Πέμπτης στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα ενώ αποσοβήθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος.

Στη Ραφήνα η φωτιά είχει ξεσπάσει σε χώρο με ξερόχορτα κοντά στο σημείο που κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο, που χωρίζει δήμους Ραφήνας- Πικερμίου με Αρτέμιδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν τρεις τραυματίες με αναπνευστικά προβλήματα.

Φωτιά - Νέος Βουτζάς: Καλύτερη η εικόνα- Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι εκκενώθηκε ο οικισμός Αγία Κυριακή, καθώς η φωτιά ξεκίνησε μεν από χαμηλή βλάστηση, αλλά εντός του αστικού ιστού με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για τα σπίτια να είναι άμεσος. 

Επί τόπουέσπευσαν 65 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ και 3 ελικόπτερα της πυροσβεστικής, ενώ συμμετείχαν και εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στην Πάρνηθα η φωτιά ξέσπασε στους πρόποδες του βουνού, επί της οδού Πάρνηθας. Στο σημείο σπεύδουν πέντε οχήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top