Κορωνοϊός: Στους 285 οι νεκροί - Κατέληξε 47χρονος στο «Ιπποκράτειο»

Δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star - Δεν είχε ακόμη γνωστοποιηθεί ο θάνατος του 47χρονου

Στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού προστίθεται ένας ακόμη άνδρας. Πρόκειται για έναν 47χρονο, ο οποίος κατέληξε την περασμένη Πέμπτη, στις 22:10 από οξύ έμφραγμα του Μυοκαρδίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, το αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που είχε κάνει βγήκε θετικό. Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 144 νέα κρούσματα Covid-19 στη χώρα, ενώ οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι πλέον 41.

Κορωνοϊός: 144 νέα κρούσματα στη χώρα - 285 οι νεκροί


Άλλοι νεκροί από κορωνοϊό που ανακοινώθηκαν σήμερα:

Ακόμη, χθες το πρωί έφυγε από τη ζωή ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» και δεν είχε καταχωρηθεί στο σύστημα. Πρόκειται για μια 90χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν από τις 12 Αυγούστου και εξέπνευσε λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σήμερα, πέθανε και ένας 74χρονος στη Μυτιλήνη, ο οποίος εισήχθη για νοσηλεία από τις 15/08 και δύο ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα. 

Νωρίτερα, επίσης, είχε γίνει γνωστό ότι τα ξημερώματα της Κυριακής είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή μια 75χρονη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και μια 92χρονη από οίκο ευγηρίας στον Εύοσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top