Κορωνοϊός - 22χρονος φοιτητής: Ο ιός επέμενε και μετά τις 14 ημέρες

Κόλλησε μαζί με την παρέα του στις διακοπές - Τι λέει για την περίπτωσή του

Μία παρέα φοιτητών 22 ετών επέστρεψαν από τις διακοπές τους και διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη όταν μετά τις 14 ημέρες καραντίνας ανακάλυψαν ότι ο ιός επέμενε.

Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα σε σχολεία λίγο πριν το πρώτο κουδούνι

Ένας από αυτούς περιέγραψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου τον εφιάλτη που έζησε εκείνος και η παρέα του με τον κορωνοϊό. 

Γώγος: Ασυμπτωματικός 1 στους 3 – Κλείστε τ’ αυτιά σας στην παραπληροφόρηση

Ο εφιάλτης της πανδημίας για τον Δημήτρη και τα πέντε άτομα της παρέας του ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου, όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους στην Κρήτη και βγήκαν θετικοί. Έμειναν καραντίνα για 14 ημέρες, είχαν συμπτώματα τα οποία σιγά σιγά υποχωρούσαν και πίστευαν ότι το επαναληπτικό τεστ θα έβγαινε αρνητικό. Όταν, όμως, πήραν τα αποτελέσματα δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς εντοπίστηκαν ξανά θετικοί και έμεινα άλλη μια εβδομάδα σε καραντίνα.

Κορωνοϊός: Ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης, η εξήγηση που τους έδωσαν είναι ότι «δεν έχει δημιουργηθεί η αυτοάμυνα του οργανισμού, δηλαδή τα αντισώματα. Μπορεί να βγαίνει θετικός και για έναν - δύο μήνες, χωρίς καμία υπερβολή και να μην το μεταδίδεις», ανέφερε.

Το πιο έντονο σύμπτωμα που είχε ο Δημήτρης ήταν ο έντονος και βαρύς βήχας, όπως είπε ο ίδιος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top