Ηλεία: Μυστήριο με τον θάνατο 58χρονου που βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι

Εντοπίστηκε ανάσκελα με ανοιχτά τα χέρια

αστυνομία

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος ενός 58χρονου άνδρα στην Ηλεία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την Κυριακή σε αρδευτικό κανάλι στο Σκουροχώρι του Πύργου.

Σκουροχώρι Ηλείας: «Πήγαν να αρπάξουν τα παιδιά μας μπροστά στα μάτια μας»

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε διερχόμενος δικυκλιστής σε αποστραγγιστικό αυλάκι και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο patrisnews.com, οικείοι του είδαν τον άνδρα το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου να πηγαίνει πεζός προς το Καβούρι για νυχτερινό μπάνιο, κάτι που συνήθιζε. 

Αυτό όμως που προβληματίζει τις Αρχές, είναι τόσο η θέση στην οποία βρέθηκε η σορός του άνδρα όσο και τα στοιχεία που βρέθηκαν έξω από το κανάλι. 

Ανάσκελα με ανοιχτά τα χέρια βρέθηκε ο 58χρονος

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 58χρονος βρέθηκε ανάσκελα με τα χέρια ανοιχτά, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πόση ώρα βρισκόταν μέσα στο κανάλι.

Όπως έδειξαν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο διερχόμενο όχημα, χωρίς όμως να χάσει ακαριαία τη ζωή του. 

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της

Ο 58χρονος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, με τη στάση του στο σημείο που βρέθηκε να φανερώνει πως πιθανόν κατέβαλε προσπάθεια να πιαστεί από τα κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο αυλάκι.

Μεγάλο ερωτηματικό στην υπόθεση δημιουργεί το γεγονός πως το σώμα βρέθηκε ανάσκελα, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δε φαίνεται να ταιριάζει.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ελέγχουν κάθε πιθανό σενάριο, με αυτό της παράσυρσης του 58χρονου και της εγκατάλειψής του από τον οδηγό να είναι το επικρατέστερο ως τώρα.

Ζητούν από όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να προσέλθουν στο ΑΤ Πύργου και να καταθέσουν ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top