Κορωνοϊός: Οδικώς από τον Προμαχώνα ήρθε η πενταμελής οικογένεια

Ψευδή τα δημοσιεύματα για φάμπρικα με πλαστά τεστ στα σύνορα

Ανησυχία προκλήθηκε στη Λευκάδα όταν μια πενταμελής οικογένεια Σέρβων που έκανε διακοπές στο νησί, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η περιπέτειά τους ξεκίνησε πριν 10 ημέρες όταν ήρθαν οδικώς από τον Προμαχώνα για διακοπές στο Ιόνιο. Πριν το ζευγάρι καταλήξει σε θαλάμους covid και τα τρία ανήλικα παιδιά του στην παιδιατρικη κλινική του πανεπιστημιακου νοσοκομείου Ιωαννίνων είχαν διασχίσει τη... μισή Ελλάδα. 

Λευκάδα: Θετική στον κορωνοϊό πενταμελής οικογένεια Σέρβων

Μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο ξενοδοχείο καραντίνας που έχει οριστεί στη Λευκάδα, όμως επειδή διαπίστωσαν ότι η κατάσταση κυρίως της γυναίκας είχε βαρύνει, τους μετέφεραν στα Ιωάννινα όπου και νοσηλεύονται. 

Προμαχώνας: Αυστηρότεροι έλεγχοι από τα ξημερώματα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Σέρβοι δεν είχαν πολλές επαφές στη Λευκάδα. Τα εισαγόμενα κρούσματα από τη Σερβία οδήγησαν στο κλείσιμο των συνόρων, και στην διεξαγωγή περισσότερων τεστ και αυστηρότερών ελέγχων στον Προμαχώνα από τα ξημερώματα.

Ψευδή τα δημοσιεύματα για φάμπρικα με πλαστά τεστ στον Προμαχώνα

Πριν λίγα 24ωρα, Ρουμάνοι επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα με λάθος qr code. Δημιουργήθηκε αναστάτωση και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φάμπρικα με πλαστά μοριακά τεστ στον Προμαχώνα.

Κορωνοϊός: 58 νέα κρούσματα - Τα 28 στις πύλες εισόδου της χώρας

Οι αστυνομικές Αρχές της κεντρικής Μακεδονίας τα διαψεύδουν, διαβεβαιώνοντας ότι είναι σε ετοιμότητα ώστε αν υπάρξει η οποιαδήποτε παρανομία θα υπάρξουν πρόστιμα και συλληψεις. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top