Ντοκουμέντο Star: Η στιγμή που αστυνομικός του Σύριζα παρεμποδίζει σύλληψη

Στο φως έρχονται νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή του συμβάντος

Τον τρόπο με τον οποίο αστυνομικός απεσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να παρεμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή περιγράφει συνάδελφός του, της ομάδας ΔΡΑΣΗ που βρισκόταν στο σημείο. Την ίδια ώρα στο φως έρχονται νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή του συμβάντος. 

Είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά το επεισόδιο. Στις εικόνες του Star  φαίνεται ξεκάθαρα ο αστυνομικός  του Σύριζα. Eίναι ο άνδρας με την μπεζ μπλούζα. Φέρεται να χειροδίκησε κατά του συναδέλφου του που βλέπουμε με τον κόκκινο κύκλο και καταγγέλλεται ότι  απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο ο αστυνομικός καταγράφεται να σπρώχνει τον συνάδελφό του. Αμέσως οι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κατεβαίνουν από τις μηχανές και τρέχουν στο σημείο.

«Αποτροπιασμό και ντροπή μπορεί να αισθάνεται κάποιος για τον αστυνομικό που παρενέβη και παρεμπόδισε θέτοντας σε κίνδυνο ζωή συναδέλφου του. Έβαλε το πολιτικό του πρόσημο υπεράνω του καθήκοντος», δηλώνει ο Β. Ντούμας, Πρόεδρος Ειδ. Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. 

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι: «Τα πραγματικά γεγονότα είναι αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφός μου»

Στον αστυνομικό, ασκήθηκε δίωξη για ελευθέρωση κρατουμένου, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο όπου θα δικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top