Θεσσαλονίκη: Πατέρας βίαζε την κόρη του και ο σύζυγός της την εξέδιδε

Έδινε στα παιδιά του ναρκωτικά και αλκοόλ

Μια ιστορία φρίκης, που κρατούταν αρκετό καιρό κρυμμένη πίσω από κλειστές πόρτες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δύο γυναίκες και δύο παιδιά ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς όπως αποκαλύφθηκε οι δύο γυναίκες κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο τους τον πατέρα, όσο ήταν ανήλικες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 70χρονος κακοποιούσε την 29χρονη σήμερα κόρη του και την 39χρονη ετεροθαλή αδελφή της και με χρήση σωματικής βίας ασελγούσε σε βάρος τους. 

Επίσης, ο 42χρονος σύζυγος της 29χρονης, της ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία, ενώ την εξανάγκαζε να εκδίδεται και να του δίνει τα χρήματα που έβγαζε. Επίσης ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους και τα εξανάγκαζε σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.  Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε βάρος τους. 

Σε βάρος του 70χρονου και του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Την υπόθεση εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top