Πατέρας Λυκούργου: «Πρέπει να χτύπησε στον αυχένα, δεν είχε ούτε μία αμυχή»

Ο 21χρονος έχασε τη ζωή του στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ενός νέου μόλις 21 ετών, μετά τη βουτιά του από ένα βράχο, στα νερά της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το παλικάρι του. 

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός ένας 20χρονος στην παραλία της Χιλιαδούς

«Επειδή έκανε βουτιές εκεί πέρα, ήτανε άλλοι 4-5 συμφοιτητές του, έλα ρε Λυκούργο του λέει πάμε να φύγουμε, είναι επικίνδυνα εδώ πέρα. Εντάξει ρε τους λέει κάντε μπάνιο κι έρχομαι να σας προλάβω. Κι έκανε, θα ήταν η μοιραία βουτιά, η τελευταία του, πρέπει να χτύπησε δηλαδή στον αυχένα, γιατί εγώ από ότι το είδα το παιδί δεν είχε ούτε μία αμυχή» είπε ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

«Για να χάσει τις αισθήσεις του ο Λυκούργος πρέπει να χτύπησε, ή θα έκανε ανάποδη κολοτούμπα, γιατί τα έκανε αυτά» είπε.

Τέσσερις χρονιές πρωταθλητής στο Kitesurf ο Λυκούργος

Ο Λυκούργος στέφθηκε τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδος. Συναθλητές του απο το Λευκαντί, μίλησαν για ένα χαμογελαστό παιδί, που όταν έμπαινε στο νερό έκανε τα δύσκολα να μοιαζουν απλά, στις πιο συναρπαστικές μάχες με τον άνεμο και τα κύματα.

«Ο μικρός μου δάσκαλος , τα πρώτα τρικ που μου έμαθε εδώ και που έχει ένα τρελο ταλέντο, όλη η Ελλάδα το είχε δει» είπε συναθλητής του 21χρονου.

Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη ήταν ο χορός

Άλλη μια μεγάλη αγάπη του Λυκούργου ήταν ο χορός. Η δασκάλα του, συντετριμμένη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το παιδί που είχε κοντά της από τα 7 ως τα 18 του χρόνια. Τότε που πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού της Αθήνας, όπου και σπούδαζε. 

«Θα έφτανε πάρα πολύ ψηλά» είπε η δασκάλα του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top