Δίχως τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στη χώρα μας

Νεκρός 46χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα καθημερινά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ένας οδηγός στην Πέλλα έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, κάμερα ασφαλείας αποτύπωνε τη στιγμή της σύγκρουσης μοτοσυκλέτας με ΙΧ, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη.

Τροχαία: Πρωταθλήτρια η Αττική στις παραβάσεις - 1.300 σε μία εβδομάδα

Όπως φαίνεται στο βίντεο ,το ασημί επιβατικό περνάει στο αντίθετο ρεύμα και χτυπάει με μεγάλη ταχύτητα την μοτοσυκλέτα. Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού εκσφενδονίζεται στον αέρα και προσγειώνεται με δύναμη στην άσφαλτο. 

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί μία δεύτερη μηχανή με οδηγό έναν φίλο του άτυχου αναβάτη. Το ΙΧ την αποφεύγει την τελευταία στιγμή και συνεχίζοντας την τρελή του πορεία πέφτει σε μαντρότοιχο. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Χερσόνησο Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού ναυτικού.

Γενοκτονία τα τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα - Αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Την ίδια στιγμή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 23χρονος παίκτης της Αναγέννησης Ιεράπετρας.Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ημιφορτηγό με οδηγό έναν 77χρονο έπεσε πάνω στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέστρεφε εκείνη την ώρα από αγροτικές εργασίες.

Εγνατία: Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Τραγική ήταν η κατάληξη ενός τρίτου τροχαίου στην Πέλλα. Ένας 46χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Ο οδηγός εκτινάχθηκε από το σπασμένο παρμπρίζ του οχήματος μέσα στο νερό, και αρκετές ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Δείτε το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top