Αταλάντη: Σε τεστ για κορωνοϊό υποβλήθηκαν 14 επαφές του 28χρονου

Ο κόσμος στην περιοχή περιμένει τα αποτελέσματα

Σε τεστ για κορωνοϊό υποβλήθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί 14 άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή ο 28χρονος με καταγωγή από την Αταλάντη.

Κορωνοϊός: O «χάρτης» με τα 97 κρούσματα – Καθημερινή γραπτή ενημέρωση ΕΟΔΥ

Ο νεαρός είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που διαγνώστηκαν θετικά στον ιό. Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, την κόρη τους και τον εγγονό τους.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό με τα κρούσματα κορωνοϊού στη Λαμία 

Τα αποτελέσματα από τα μοριακά τεστ στις 14 επαφές του 28χρονου, διενεργήθηκαν από συνεργεία του ΕΟΔΥ τα οποία ήρθαν από την Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθούν έως αύριο.

Μόσιαλος: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε δεύτερο lockdown»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Ευσταθίου, o κόσμος στην περιοχή έχει θορυβηθεί. Ο 28χρονος ο οποίος κατάγεται από την Αταλάντη ήταν ασυμπτωματικός τον πρώτο καιρό και θεώρησε σκόπιμο να μη μείνει στο σπίτι. Για ένα διάστημα σύχναζε σε ένα beach bar της περιοχής που το είχε συγγενής του, αλλά επειδή λειτουργεί μαζί με ξενοδοχείο δε φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. 

Χαρδαλιάς: Πώς σχολίασε την επιστροφή της καθημερινής ενημέρωσης του ΕΟΔΥ

Το ταξίδι του 28χρονου και της οικογένειάς του

Ο 28χρονος έφθασε στην Ελλάδα από την Αμερική με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη στις 24 Μαΐου. Μαζί του ήταν ο παππούς, η γιαγιά και μητέρα του. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποβλήθηκαν στα τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκαν αρνητικά.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπως και η γιαγιά του. Ο πρώτος που νόσησε ήταν ο 86χρονος παππούς του και ακολούθησε η 57χρονη μητέρα του. 

Ο 86χρονος σήμερα διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ ο νεαρός κινδυνεύει με πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί έσπασε την καραντίνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top