Μουσική και αλκοόλ… «επέστρεψαν» στα beach bars

Aπό αύριο ο καιρός αλλάζει και όλα θα μοιάζουν καλοκαίρι

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Μετά από τρεις μήνες απαγορεύσεων από σήμερα διασκεδάζουμε ελεύθερα. H μουσική και το αλκοόλ επέστρεψαν στα beach bars, οι εσωτερικοί χώροι εστιατορίων άνοιξαν, όμως η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Στη Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη αρκετές επιχειρήσεις δεν άνοιξαν.

Οι εσωτερικοί χώροι σε ταβέρνες και εστιατόρια άνοιξαν με αποστάσεις. Barmen και deejays επέστρεψαν σήμερα με μάσκες και γάντια στα beach bars. 

Ετοίμασαν συνταγές, μουσικά προγράμματα, περίμεναν πολλούς πελάτες στο πρώτο τριήμερο μετά την καραντίνα και την άρση των μέτρων, όμως ο καιρός τους τα χάλασε. O κόσμος δεν ήταν ο αναμενόμενος.

Στη Χαλκιδική περιμένουν το δολάριο, το ρούβλι, άνοιγμα συνόρων και πτήσεων για να πάρει μπρος η τουριστική μηχανή.  

Οι πολίτες φαίνεται πως είναι ακόμη σε επαγρύπνηση. Η καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά μπορεί να σταμάτησε, τα προειδοποιητικάμηνύματα για τον κορωνοϊό όμως όχι!

«Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες. Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας... την ίδια μας την Πατρίδα» ήταν το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Εχθές πάντως σε ελέγχους που έγιναν σε 55 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 3.000 ευρώ.

Από αύριο όλα θα μοιάζουν καλοκαίρι, καθώς το σκηνικό του καιρού αλλάζει προς το καλύτερο.

H πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 07/06

Νεφώσεις και υψηλή συγκέντρωση σκόνης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με το meteo.

Πιο αναλυτικά:

Οι αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες οι οποίες θα σταματήσουν αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 24 βαθμούς), 13 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά μόνο έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και σκόνη αναμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 3 μποφόρ και στη Δυτική Αττική μέτριοι έως ισχυροί, έως 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top