Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Τι κατέθεσε η σύζυγος - Τι ερευνούν οι αρχές

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία -  νεκροτομία

Κάθε μαρτυρία, κάθε καρέ από κάμερα ασφαλείας, κάθε στοιχείο από τον τόπο του εγκλήματος εξετάζεται  με μεγάλη προσοχή από τους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών για να λύσουν τον γρίφο της εκτέλεσης του Βέλγου στη Βούλα.

Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Βέλγου στη Βούλα 

Ο άνδρας με τα δυο πρόσωπα δέχθηκε δυο σφαίρες στο κεφάλι. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι είχαν ξεκάθαρη εντολή να τον βγάλουν από την μέση και τον παρακολουθούσαν, καθώς ήξεραν που μένει και τι ώρα επιστρέφει σπίτι.

Βρισκόταν στη χώρα μας σχεδόν δύο χρόνια και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ δεν τον είχε ενοχλήσει κανείς. Ζούσε μια ήσυχη ζωή, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η Γαλλίδα σύζυγός του στους αστυνομικούς.

Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την εκτέλεση

Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Ελάχιστα πράγματα φαίνεται πως γνώριζε η Γαλλίδα σύζυγος του Βέλγου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις αρχές, δε γνώριζε ακριβώς τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε κάποιον που να ήθελε να τον σκοτώσει. «Ήρθαμε στην Ελλάδα με το παιδί μας, για να δουλέψει ο σύζυγός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μυστήριο η δολοφονία του Βέλγου στη Βούλα – Είχε… διπλή ταυτότητα

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι «Το σπίτι στη Βούλα το νοίκιασε ο σύζυγος μου μέσω Airbnb. Ήξερα ότι έκανε εμπόριο λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Δε γνωρίζω να είχε διαφορές με κανέναν», δήλωσε η σύζυγος του θύματος.

Τι εξετάζουν οι αρχές 

Πόσο τυχαία όμως να είναι η δολοφονία στενού του συνεργάτη στο Βέλγιο 10 μέρες πριν εκτελέσουν και τον ίδιο; Οι αρχές ερευνούν καλά το παρελθόν του και τις επόμενες ώρες θα ζητήσουν απαντήσεις από τις Βελγικές αρχές για πληροφορίες που τον θέλουν μπλεγμένο με μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν: 

-    Ήρθε στη χώρα μας για να εξαφανίσει τα ίχνη του και αν κάτι φοβόταν

-    Ήθελε να ζήσει μια νέα ζωή ως κάποιος άλλος.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία -  νεκροτομία και θα ακολουθήσει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα σταλούν όλα στις βέλγικες αρχές για να αποκαλυφθεί το ποιος ήταν πραγματικά ο άνδρας με τις δυο ταυτότητες και ποιο το παρελθόν του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top