Ο κύκλος του αίματος - Αυτές είναι οι γνωστότερες μαφιόζικες εκτελέσεις 

Αυτές οι μαφίες της Αθήνας «κυριαρχούν» στην Αθήνα

Συμβόλαια θανάτου και βεντέτες δίχως τέλος. Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και εκτελέσεις επιχειρηματιών που «ενοχλούσαν» τα σχέδια μεγαλονoνών. Αυτή είναι η αιματηρή αλυσίδα στον «πόλεμο» των συμμοριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, τα συμβόλαια θανάτου υπογράφονται με απόλυτη μυστικότητα. 

Οι νονοί της νύχτας αλληλοεξοντώνονται ή βγάζουν από τη μέση τους «ενοχλητικούς». Πληρώνουν αδρά για τη χαριστική βολή, παρότι φαινομενικά είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Εν ψυχρώ δολοφονία καταζητούμενη στη Βάρη

Επαγγελματίες εκτελεστές εισβάλλουν  αστραπιαία σε ταβέρνα στη Βάρη στις 19 Ιανουαρίου, πλησιάζουν τους στόχους και τους «γαζώνουν». Το «χτύπημα» οργανωμένο. Μέσα στο μαγαζί έτρωγε πληροφοριοδότης των δολοφόνων.

Ιγκόρ Ντένοβιτς -Στέβαν Σταμάτοβιτς οι δυο νεκροί. Ήταν διεθνώς καταζητούμενοι, ο ένας από τη Σλοβενία κι ο άλλος από το Μαυροβούνιο. Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την εκτέλεσή τους και τα μέλη της εγκληματικής στην οποία ανήκαν «κάρφωσαν» τους δολοφόνους. Οι Σκάλιαρι δίνουν τους Καβάτσκι. Την αντίπαλη δηλαδή εγκληματική ομάδα που σκότωσε όπως λένε τους δύο στην Αθήνα. Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και τίποτα δε διαψεύστηκε. Οι δολοφόνοι δεν έχουν βρεθεί.

Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την εκτέλεση

Είναι μια από τις περιπτώσεις που η Μαφία του Μαυροβουνίου εμφανίζεται στη χώρα μας. Συγκρούονται συνεχώς για την αρχηγία. «Καθαρίζουν» πρόσωπα από το κάδρο με όποιο κόστος.

Εκτέλεση του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο του. Δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες. Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου φέρεται να εκτέλεσαν δυο αδέρφια από τη Βουλγαρία.

Μαφιόζικο «χτύπημα» με ανατίναξη αυτοκινήτου στη Γλυφάδα

Στόχος ο Λιβανέζος επιχειρηματίας. Οι δολοφόνοι τοποθέτησαν τηλεχειριζόμενη βόμβα κάτω από το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητό του. Τον είχαν παρακολουθήσει. Όταν εκείνος ανυποψίαστος μπήκε στο αυτοκίνητο η βόμβα ενεργοποιήθηκε.

Στην Αυστραλία τον αποκαλούσαν αρχηγό σκληρής ομάδας. Φέρεται να ήταν επικεφαλής  της λέσχης μοτοσικλετιστών Comancheros.

Ενέδρα θανάτου σε υπόγειο πάρκινγκ στη Γλυφάδα

Το θύμα ήταν Αρμένιος 41 ετών.... Δέχθηκε σφαίρες από δυο όπλα την ώρα που άνοιγε το γκαράζ του διαμερίσματος του στη Γλυφάδα. Ήταν πρώην παλαιστής. Μέχρι σήμερα οι εκτελεστές αναζητούνται .

Εκτέλεση του «Greek Mafia»

Ο αμείλικτος κανόνας που επιβάλει «ημερομηνία λήξης» στους σκληρούς της νύχτας επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά τον Ιανουάριο του 2018 .

Ο Βασίλης Στεφανάκος πέφτει νεκρός μέσα στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Οι δύο δράστες, επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Είχαν κρυμμένο το καλάσνικοφ σε θήκη κιθάρας. Πυροβόλησαν το στόχο τους κατά ριπάς. 

Oι μαφίες της Αθήνας

Γεωργιανή μαφία: Είναι η πιο επικίνδυνη. Χτυπάει αθόρυβα, πολύ συχνά δίνει τα χέρια με Ρώσους εκτελεστές 

Ρώσικη Μαφία: Είναι σχεδόν «αόρατοι». Στη χώρα μας εμφανίζονται πρώτη φορά το 1997, όταν πρώην πράκτορας της ΚGB εντοπίζεται νεκρός στην Βαρυμπόμπη

Σέρβικη Μαφία: Υποθέσεις ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων είναι το φόρτε τους. Συχνά έχουν τριβές με Αλβανούς, καθώς επιχειρούν να τους πάρουν τα ηνία.

Μεξικάνικη Μαφία: Είναι αιμοσταγείς, ψάχνουν συνεχώς τρόπο να διακινήσουν κοκαΐνη τη χώρα μας.

Τα περισσότερα χτυπήματα στη χώρα μας εντοπίζονται στα νότια αλλά και τα δυτικά προάστια.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top