Προσοχή: Απατεώνας κυκλοφορεί με ασημί αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη

Προσεγγίζει ηλικιωμένους και τους λέει ότι είναι λογιστής των παιδιών τους

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ηλιούπολης, ένας άνδρας, ο οποίος κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με ένα ασημί αυτοκίνητο, προσεγγίζει ηλικιωμένους και τους εξαπατά. 

Κάτοικος της Ηλιούπολης, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη δράση του άνδρα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 πώς προσεγγίζει τα υποψήφια θύματά του για να τα εξαπατήσει. 

Όπως είπε, ο δράστης πλησιάζει ηλικιωμένα άτομα, τους λέει ότι είναι λογιστής των παιδιών τους και τους ζητά χρήματα. 

Ο ίδιος τον είδε την ώρα που έπινε τον καφέ του. Παρατήρησε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και κατέβηκε να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε σταματήσει ο δράστης. 

Μόλις μάλιστα τον ρώτησε τι συμβαίνει, ο άνδρας ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, ενώ παραλίγο να χτυπήσει και τον αυτόπτη μάρτυρα. 

«Πάω κοντά με το κινητό. Λέω κάτι γίνεται. Βλέπω τον άνδρα να μιλάει στη γιαγιούλα και πάω και τον ρωτάω ''Αγόρι τι έγινε; Θες κάτι, θες τίποτα;''. Με το που με βλέπει πήγε να με πατήσει με το αμάξι και με έβρισε», ανέφερε και σημείωσε πως μίλησε στη συνέχεια με τη γιαγιά η οποία του είπε ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε πως ήταν λογιστής του γιου της και ότι είχε κάτι λεφτά να της δώσει.

Ο πολίτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τις πινακίδες του αυτοκινήτου, οι οποίες αποδείχθηκαν πλαστές και τον εντοπισμό του έχει αναλάβει η αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top